| by Stiri Tehnologie | No comments

Repararea telefonului este o necesitate

Un tehnician de reparații de telefoane mobile are la dispoziție câteva instrumente și tehnici sofisticate pentru lucrările de reparație, cum ar fi:

Detergenți – Sunt utilizați în repararea telefoanelor celulare, deoarece sunt agenți de curățare a contactului cu dizolvarea oxizilor. Aceste echipamente sunt folosite pentru a curăța știfturile murdare din telefon și, astfel, ajută la repararea telefonului mobil.

Lămpi – Sunt folosite în timpul unei lucrări de reparare a unui telefon mobil pentru a vă proteja ochii atunci când lucrați. Lămpile de masă sunt dotate cu lampă de înaltă frecvență de 4200 Hz, fără scântei frecvente, pentru a evita efectele dăunătoare pentru ochi, deoarece multă muncă sub lumină deficitară la 50Hz/60Hz normal poate cauza vedere scurtă și multe boli oculare. Este un instrument foarte util pentru persoanele care fac afaceri de reparații de telefoane mobile.

Phone Open Tools – O lucrare de reparare a unui telefon mobil necesită deschiderea telefoanelor celulare. Mai multe unelte, cum ar fi șurubelnițele din oțel aliat magnetic, pot fi folosite pentru această parte a lucrării.

Programatori – Repararea telefonului celular necesită deblocarea telefonului mobil. Nu toate telefoanele mobile pot fi deblocate cu un cablu simplu. Instrumentele de programare pot fi singura modalitate de a repara „telefoanele morții”, cele care nu mai funcționează. Un cititor de cip 24xxx poate citi și scrie EEPROM (Electrically Erasable Programmable Read Only Memory) într-un telefon fără nicio problemă. Putere obținută de la conexiunea USB la portul computerului, portul serial este utilizat pentru citirea/scrierea datelor în timpul unei lucrări de reparare a unui telefon mobil. Instrumentele de programare sunt folosite în aproape fiecare centru de reparații de telefoane mobile.

Leave a Reply