| by Stiri Tehnologie | No comments

Top cele mai bune boxe pentru PC in 2021

In momentul in care cumperi un calculator – fie ce este vorba despre o unitate centrala traditionala sau un laptop – calitatea audio este unul dintre lucrurile care de obicei lipsesc. Iar in unele cazuri lipsesc complet, avand in vedere faptul ca s-ar putea sa ai nevoie de o placa audio usb pentru a putea avea la ce sa conectezi o pereche de casti. Laptopurile, de obicei, au incorporate unul sau doua difuzoare mici, ce ofera putin sunet, insa nu este unul stereo, bogat in efecte, care sa fie destul de tare ca volum, placut urechii. Din contra, sunetul acelor difuzare incorporate este mai degraba comparabil cu cel pe care il asculti atunci cand detii o pereche de casti la 5 sau 10 lei. Aceste difuzoare nu sunt ideale pentru a asculta muzica, a viziona videoclipuri sau pentru a juca jocuri — pot reda sunetul la un volum mic, iar bassul lasa de dorit. Daca iti doresti sa nu mai trebuiasca sa folosesti difuzorul de la laptop pentru a te uita la un film sau a te juca un joc, tot ce trebuie sa faci este sa-ti duci experienta audio la urmatorul nivel. Si cum altcumva sa reusesti acest lucru decat prin investitii in ceea ce priveste boxele. Nu vorbim de un sistem stereo major – pana si o boxa portabila ar fi suficienta pentru a imbunatati calitatea sunetului. Deci, sa vedem, care sunt ofertele in materie de boxe pentru PC.

Creative Pebble Plus 2.1 (cu subwoofer)

Raportul pret-calitate este un factor suficient de important atunci cand vrei sa-ti cumperi un dispozitiv electronic, iar, in acest caz, oferta Pebble Plus 2.1 de la Creative, este greu de ignorat. care include un subwoofer ce costa intre 40 si 50 de dolari. Sub-ul de 4 inchi nu este chiar grozav, dar este o cutie neagra pe care o poti ascunde intr-un colt al biroului tau sau intr-un sertar, deci nu ocupa prea mult spatiu. Acest model este, de asemenea, alimentat prin USB (nu exista adaptor de alimentare), dar trebuie sa-l conectezi la dispozitiv cu un cablu auxiliar standard de 3,5 mm (inclus). Nu te astepta la un volum mare (la urma urmei este alimentat de USB), dar ofera un sunet calitativ pentru categoria de pret in care se incadreaza. 

Edifier R1280DB Powered Bluetooth Bookshelf

Edifier produce o multime de difuzoare pentru PC si, in general, sunt foarte bune. Ne place R1280DB pentru ca prezinta toate caracteristicile pe care ti le-ai putea dori intr-o boxa, inclusiv o intrare optica si capabilitati Bluetooth intr-un pachet destul de compact, care ofera un sunet foarte bun la un pret decent. In prezent, este disponibil prin Amazon pentru 140 de dolari americani. 

Logitech Z407

Logitech Z407 este un sistem audio compact, cu un mic subwoofer inclus. Nu este intocmai cel mai premium sistem (boxele fiind realizate din plastic, iar greutatea lor fiind destul de usoara), dar este atractiv ca design si prezinta cateva caracteristici destul de interesante. Pentru inceput, este un dispozitiv simplu de configurat. Il poti conecta la calculator prin intermediul cablului auxiliar de 3.5 mm sau prin intermediul Bluetooth, desi majoritatea aleg cea de-a doua optiune mult mai des.

Vine cu un controler de dimensiunea unui disc de hochei (este alimentat de doua baterii AAA) care funcționeaza ca un transceiver Bluetooth intre sistemul de boxe si orice dispozitiv audio compatibil. Sunetul este bun la o distanta mai mica, insa basul nu este intocmai cel mai bun. Acesta ar functiona destul de bine ca sistem audio intr-o camera mica, dar pur si simplu nu are intensitatea de a suna bine intr-o camera putin mai mare

Leave a Reply