| by Stiri Tehnologie | No comments

Cele mai robuste telefoane pentru 2021

Daca esti o persoana mai neantenta, mai stangace, daca obisnuiesti sa scapi telefonul pe suprafate dure, daca mereu stai cu sufletul la gura pana sa vezi daca telefonul s-a spart in urma cazaturii puternice. Daca te regasesti in descrierea anterioara inseamna ca ai avea nevoie de un telefon foarte rezistent, robust. Daca pui mai mult accent pe aceste aspecte, decat pe camera foto sau performante, ti s-ar potrivit un astfel de telefon. Ele de multe ori fie sunt complet rezistente la apa, fie au o rata de impermeabilitate la apa si la praf. Pentru a afla care sunt aceste telefoane rezistente pentru 2021, te invit sa citesti descrierile urmatoare.

Ulefone Armor 9 FLIR costa 629 de dolari, are un endoscop la camera, are o baterie mare de 6.600 mAh si performantele sunt destul de bune, fiind dotat cu Helio P90. Este un model accesibil, foarte rezistent si se mandreste cu o lunga durata de viata a bateriei, doar ca din pacate vine doar in versiune de 128 GB spatiu de stocare.

Blackview BV9900 Pro este un telefon foarte rezistente, are o camera termica FLIR, care nu este adesea intalnita la telefoanele robuste, iar camera principala este de 48 MP. Telefonul ofera performante destul de bune, fiind dotat cu procesorul MediaTek Helio G90, alaturi de o memorie RAM de 8 GB. Capacitatea bateriei nu este atat de mare, este de doar 4.380 mAh si nu are conectivitate 5G.

Doogee S95 Pro costa 529 de dolari si este protejat de un cadru din metal si din cauciuc. Are un buton SOS, un senzor de amprenta, are 3 lentile de spate si are incorporat procesorul Helio P90, alaturi de o memorie RAM de 8 GB. Capacitatea bateriei este de 5.150 mAh, astfel ca ofera o lunga durata de viata a bateriei. Are un slot pentru 2 cartele SIM.

Ulefone Armor 10 costa 434 de dolari si este primul telefon robust care are conectivitate 5G. Nu are incarcare wireless, dar camerele sunt foarte bine, chiar daca ies putin in exterior, ceea ce le pune in pericol. Capaciatatea bateriei de 5.800 mAh este suficienta pentru a rezista chiar si 2 zile de utilizare.

Unihertz Atom XL costa 434 de dolari si este cel mai bun telefon al companiei de pana acum. Este un telefon destul de mic, are un ecran de 4 inci si este oleofob, dar are o baterie mare de 4.300 mAh, o camera principala de 48 MP si o memorie RAM de 6 GB. Chiar daca nu este dotat cu un procesor foarte bun, fiind dotat cu Helio P90, se poate descurca cu sarcinile mai simple.

Asadar, daca obisnuiesti sa iti scapi adesea telefonul si se zgarie sau se sparge, poate ca ai avea nevoie de un telefon mai robust, iar acestea sunt unele dintre cele mai bune si sunt si accesibile.

Leave a Reply