| by Stiri Tehnologie | No comments

Televizoare de 75 inci 4K pentru 2021

Daca voiai ca anul trecut sa iti cumperi un nou televizor, dar virusul ti-a impiedicat implinirea acestei dorinte, anul acesta poate ca vei reusi, iar daca iti doresti unul dintre cele mai bune televizoare de 75 de inci si 4K, poate ca iti va fi mai dificil sa alegi, avand in vedere ca se gasesc o multime de modele pe piata. Dar pentru a-ti usura decizia, mai jos voi prezenta unele dintre cele mai bune modele de 75 de inci si 4K pentru 2021, asa ca ramai cu ochii pe ce va urma.

Samsung Q950TS 8K QLED costa 4.395 de dolari si este un televizor 8K excelent, deci daca rezolutia 4K este prea mica pentru tine, poti sa optezi pentru una 8K. Are un panou de 33 de milioane de pixeli, calitatea sunetului este foarte buna, avand in vedere ca are 8 drivere si 70 W, doar ca nu are Dolby Vision. Cu toate acestea, este un televizor destul de scump. 

LG CX OLED costa 3.269 de dolari, ofera o calitatea foarte buna a imaginii, nivelul de negru este mai scazut si televizorul are un design foarte placut si este subtire. Are platforma webOS LG care este una foarte prietenoasa, este intuitiva si are asistenta Dolby Vision si Atmos, dar din pacate nu are HDR10+.

TCL Seria 6 costa 1.699 de dolari, are suport Dolby Vision si ruleaza Roku TV, fiind o platforma foarte prietenoasa, doar ca este disponibil doar in SUA. Ecranul este luminos si colorat, fiind ajutat de HDR, doar ca nu este la fel de excelent ca alte modele, dar este o alegere buna daca nu vrei sa cheltuiesti o suma prea mare de bani.

LCD LG Nano90 costa 1.596 de dolari si chiar daca nu are un panou OLED, pentru un panou LCD ofera un nivel foarte bun de negru si are caracteristici premium. Pentru ca este LCD pretul este mai mic, ideal in cazul in care ai un buget mai restrans. Are unghiuri largi de vizualizare, performante bune, culori placute.

Hisense H8G Quantum costa 1.299 de dolari, doar ca se gaseste doar in SUA, are un ecran luminos si colorat, are suport pentru Dolby Vision HDR si Dolby Atmos si are un design simplu, dar placut.

Panasonic HX940 are suport HDR, Dolby Vision, se poate regla lumina de fundal, iar calitatea imaginii este foarte buna. Prezinta cateva deficienta cu nivelul de ngru si nu are Disney Plus.

Acestea fiind spuse, daca vrei ca in acest an sa ii faci un upgrade televizorului tau, poti sa alegi dintre cele mai bune televizoare de 75 inci si 4K pe cel potrivit tie. Daca vrei mai mult, exista si un model 8K excelent.

Leave a Reply