| by Stiri Tehnologie | No comments

Tastaturi bune pentru jocuri in 2021

Daca ai un calculator pentru jocuri, un mouse pentru jocuri, piesa de rezistenta care iti lipseste este o tastatura pentru jocuri. Se gaseste o multime de tastaturi pe piata si de aceea poate ca iti va fi greu sa te decizi asupra unei singure tastaturi. Depinde mult si ce functii vrei sa aiba tastatura, iar acestea vor influenta destul de mult pretul. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune tastaturi de jocuri pentru acest an, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Glorious PC Gaming Race Tastatură de joc GMMK este cea mai buna tastatura pentru jocuri si costa 110 dolari, fiind destul de scumpa. Se gaseste atat pe negru, cat si pe alb si argintiu. Are taste ABS duble, unele comutatoare se pot personaliza. Are un cablu USB, partea superioara este metalica si cea de jos este din plastic. Designul este destul de simplu si are si iluminare.

Logitech G Pro X are comutatoare ce se pot personaliza, are tastatura iluminata si costa 50 de dolari. Scoaterea si inlocuirea tastelor este simpla si ofera o experinta foarte buna in timpul jocurilor. Designul este destul de asemanator cu cel al modelului anterior, dar este mai robust, mai mic si are un cablu detasabil.

HyperX Alloy Elite 2 are un cadru din otel inoxidabil, are un cablu destul de gros in spate, are un port USB 2.0 pentru un mouse pentru jocuri cu fir, dar si pentru receptorul wireless. Are iluminare din spate, are butoane cu comenzi media, se poate regla luminozitatea luminii de fundal, are 3 moduri de iluminare.

Das Keyboard X50Q este o tastatura destul de simpla la prima vedere, dar apoi vei vedea ca de fapt este foarte inteligenta. Are o functie care ii permite sa se schimbe culoare in functie de notificari, astfel ca vei sti mereu ce notificare primesti. Tastele sunt silentioase, iluminarea se poate programa, are butoane media si are un suport pentru incheietura. Momentan este disponibila pentru 129 de dolari.

Corsair K70 RGB MK.2 are taste mecanice, este o tastatura silentioasa, are iluminare din spate, exista taste texturate diferit pentru a face diferenta intre ele in timpul jocului. Are comenzi media cu LED si un port USB.

Whirlwind FX Element este o tastatura foarte buna pentru jocuri, se poate seta iluminarea tastelor, este o tastatura robusta, dar in acelasi timp este subtire. Exista posibilitatea de schimbare a tastelor in negru mat.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o tastatura potrivita pentru jocuri si nu sti care ti s-ar potrivi mai bine, acestea sunt unele dintre cele mai bune modele ce se gasesc pe piata si o poti alege pe cea care ti se potriveste mai bine, atat tie, cat si bugetului tau.

Leave a Reply