| by Stiri Tehnologie | No comments

Cele mai bune casti peste ureche pentru 2021

Daca iti doresti o pereche de casti de tipul peste ureche, dar ai cautat deja in multe locuri, te-ai interesat de multe perechi si tot nu ai gasit ceea ce iti doreai, poate ca prezentarile urmatoare iti vor fi de folos. Pe piata se gasesc o multime de modele de casti de acest tip, de aceea, poate ca este mai greu sa gasesti ce iti doresti si poate ca nu sti care pereche este mai buna. Asa ca, te invit sa urmaresti randurile de mai jos unde voi prezenta unele dintre cele mai bune casti, avand in vedere durata de viata a bateriei, izolarea zgomotului, calitatea sunetului si confortabilitatea.

Sony WH-1000XM4 costa 348 de dolari si este una dintre cele mai bune perechi de casti care exista. Din pacate, ele nu se descurca prea bine la apeluri, acesta ar fi dezavantajul lor. Dar, are Bluetooth multipunct, ceea ce inseamna ca te poti conecta la mai multe dispozitive deodata. Sunt foarte confortabile, functia de anulare a zgomotului este imbunatatita si calitatea sunetului este excelenta.

Bose Noise Cancelling 700 costa 379 de dolari si ofera o calitate a sunetului admirabila, se descurca bine si in timpul apelurilor, anularea zgomotului este foarte eficienta si ofera o experienta de ascultare foarte placuta. Durata de viata a bateriei este de pana la 20 de ore, fiind una dintre cele mai bune durate de viata a bateriei. 

V-Moda M-200 costa 350 de dolari, ofera un sunet curat, clar si bine echilibrat, detaliat, iar basul este puternic si profund. Au un microfon incorporat special pentru efectuarea apelurilor.

Sennheiser Momentum 3 costa 299 de dolari, ofera o calitatea a sunetului foarte buna, functia de anulare a zgomotului este eficienta si se poate folosi si o singura casca pentru a efectua apeluri. Castile sunt din piele, ceea ce ofera o confortabilitate crescuta.

JBL Live 650BTNC costa 200 de dolari, anularea zgomotului si confortul nu sunt la fel de calitative ca a celor de la Sony sau Bose, dar ofera un sunet foarte bun, doar ca putin zgomot ambiental se va scurge in timpul sesiunilor de ascultare. 

Bowers & Wilkins PX7 costa 400 de dolari si sunt o pereche de casti de lux, au functia de anulare a zgomotului cu 4 niveluri de anulare, dar are si un mod de transparenta, sunt foarte confortabile, calitatea sunetului este pe cat se poate de impresionanta. Sunetul este detalit, bogat, basul este profund, are Bluetooth 5.0 si durata de viata a bateriei este de pana la 30 de ore la volum moderat.

Prin urmare, daca te intereseaza o pereche de casti de tipul peste ureche, cele prezentate anterior sunt unele dintre cele mai bune pentru acest an, doar ca unele sunt prea scumpe, acum depinde cat esti dispus sa cheltuiesti.

Leave a Reply