| by Web | No comments

Alegerea service-ului potrivit

Atunci cand ai cheltuit o suma mare de bani pentru a-ti cumpara telefonul pe care ti l-ai dorit, vei avea mare grija de el, sa nu il scapi, sa nu il strici, pentru ca, in caz contrar, va fi nevoie de o reparatie, care te va costa din nou o suma mare de bani. Dar, unele reparatii sunt inevitabile si unele nu sunt atat de scumpe. Dar, cand vine vorba de alegere service-ului potrivit pentru telefonul tau, nu trebuie sa alegi primul service care iti iese in cale, ci trebuie sa il alegi in functie de ce tip de telefon ai, adica IOS sau Android. Daca nu sti cum trebuie sa alegi service-ul gsm potrivit pentru telefonul tau, te invit sa urmaresti randurile de mai jos in care voi explica acest aspect. 

Daca ai un IOS, ma gandesc ca sti ca acest tip de telefoane este unul mai pretentios, mai sensibil si mai fragil, asa ca nu este indicat sa mergi la un service gsm universal, pentru ca este posibil sa nu aiba pe stoc instrumentele sau piesele necesare, reparatia va dura mai mult si este posibil sa aiba dificultati in ceea ce priveste reparatia. Daca ai nevoie, de exemplu, de o inlocuire a bateriei la Iphone 6S Plus, este cel mai bine sa mergi la un service specializat in reparatii de Iphone, pentru ca tehnicienii de acolo se vor descurca foarte bine si vor avea tot ce este necesar pentru reparatie pe stoc, asa ca reparatia nu va dura atat de mult. 

In schimb, daca ai un Android, lucrurile sunt mai simple, pentru ca acest tip de telefoane nu este atat de sensibil, pretentios sau fragil si poti sa mergi la un service gsm universal, pentru ca nu au nevoie de o reparatie speciala. 

Mai exista o metoda de reparatie care te va ajuta sa economisesti bani, dar doar in cazul in care te pricepi la reparatii si ai tot ce este necesar pentru reparatie chiar la tine acasa. Deci da, poti sa iti repari telefonul de acasa, dar doar cu conditia de mai sus. In caz contrar, exista unele piese care sunt sensibile si daca nu trebuiesc atinse si tu le-ai atins, tot la service va trebui sa mergi, doar ca nu vei mai plati o singura reparatie, ci 2. 

Cei care inca au telefonul in garantie si li s-a stricat, trebuie doar sa mearga la companie in baza bonul si a certificatului de garantie, iar toate costurile vor fi suportate de catre compania, iar tu nu va trebui sa platesti nimic. 

Prin urmare, daca ai un IOS trebuie sa mergi la un service specializat in reparatii de Iphone, iar daca ai un Android poti sa mergi la un service gsm universal. In orice caz, nu incerca sa iti repari telefonul singur de acasa daca nu te pricepi si daca nu ai tot ce este necesar pentru reparatie la tine acasa, pentru ca in speranta de a economisi este posibil sa platesti dublu. 

Leave a Reply