| by Stiri Tehnologie | No comments

Reduceri la diferite modele de casti

Campania de Black Friday contiuna la multe companii si daca inca nu ai apucat sa iti cumperi o pereche de casti si chiar ai nevoie de una, mai ales daca lucrezi de acasa, inca se mai gasesc multe modele de casti la reducere, fie ca vrei o pereche de casti wireless de tip in ureche sau pe ureche, fie ca iti permiti o pereche mai scumpa sau vrei o pereche mai ieftina. Daca vrei sa afli care sunt modele la reducere, ramai cu ochii pe descrierile de mai jos. 

Samsung Galaxy Buds Live costa 140 de dolari si poti sa economisesti 30 de dolari. Unora este posibil sa nu le placa designul, avand forma de bob de fasole, dar este destul de atragator. Calitatea sunetului este foarte buna, doar ca functia de anulare a zgomotului nu este atat de eficienta.

Bose Noise Cancelling 700 costa 299 de dolari, putand sa economisesti 80 de dolari si sunt de tipul peste ureche. Au functia de anulare a zgomotului foarte buna, iar calitatea sunetului este la fel de buna.

Jabra Elite 45h costa 80 de dolari si poti sa economisesti 20 de dolari, fiind casti tot de tipul peste ureche. Designul este compact, calitatea sunetului este buna, sunt confortabile si au o functie eficienta in timpul apelurilor care iti permite sa iti auzi vocea pentru a nu vorbi prea tare. Durata de viata a bateriei este foarte buna.

JBL Live 300TWS costa 75 de dolari si poti sa economisesti tot atat, deci sunt la jumatate de pret. Aceste casti sunt de tipul in ureche si au cel mai mic pret de pana acum. Sunt rezistente la apa, au IPX5, sunt potrivite pentru antrenamente, durata de viata a bateriei este de aproximativ 6 ore si se gasesc in 4 culori.

Sony WF-XB700 Extra Bass costa 68 de dolari si poti sa economisesti 62 de dolari. Sunt de tipul in ureche, calitatea sunetului nu este la fel de buna ca a modelelor WF-1000XM# sau WF-SP800N, dar daca iti place basul, aceasta este perechea potrivita pentru tine. 

Plantronics BackBeat Fit 6100 costa 91 de dolari si poti sa economisesti 89 de dolari si sunt peste ureche. Sunt potrivite pentru antrenamente, dar si pentru utilizarea de zi cu zi. Banda este reglabila, sunt rezistente la apa si la transpiratie, au IPX5, au functia de izolare a zgomotului, iar durata de viata a bateriei este de 24 de ore.

Sennheiser CX 400BT costa 150 de dolari si poti sa economisesti 50 de dolari. Sunt de tipul in ureche, ofera un sunet foarte bun si sunt confortabile.

Asadar, daca inca nu ai avut ocazia sa iti cumperi o pereche de casti si chiar ai nevoie de una, poti sa profiti inca de reducerile de Black Friday.

Leave a Reply