| by Stiri Tehnologie | No comments

Castile Bose QuietComfort- review

Castile noi de la Bose, QuietComfort se gasesc acum in magazine la un pret de 280 de dolari. In ultima perioada, majoritatea castilor lansate au functia de anulare a zgomotului, iar la aceste casti wireless nu lipseste aceasta functie. Multe persoane doresc o pereche de casti care sa anuleze zgomotul. Caracteristica ce le diferentiaza de AirPods Pro sunt performanta, care este mai mare la castile de la Bose. Dar AirPods Pro castiga la capitolul design, pentru ca sunt mai mici. Daca si tu asteptai ca aceste casti sa fie in magazine, mai jos le voi descrie pentru a afla mai multe informatii despre ele, iar apoi te poti decide daca le vei cumpara sau nu.

Bose este compania renumita pentru castile sale cu functia de anulare a zgomotului. Nici Sony nu este mai prejos cu unele modele de casti cu functia de anulare a zgomotului. Castile QuietComfort sunt foarte bune, functia functioneaza foarte bine la ele. Functia are 3 niveluri de reglare si are si un mod de transparenta, ceea ce inseamna ca vei putea auzi tot ce se intampla in jurul tau. Bose QuietComfort a reusit sa anuleze complet zgomotul extern, in timp ce Sony si AirPods Pro doar l-au redus. Sunt unele situatii cand nu va reusi sa il elimine complet, in spatiile cele mai aglomerate, dar tot are rezultate foarte bune. Dar, sunt foarte multe persoane care folosesc modul de transparenta cand sunt pe strazi pentru a auzi ce se intampla in trafic. 

Cat despre calitatea sunetului, este mult mai buna decat cea a AirPods Pro. Este mai bogat, cuprinde mai multe detalii, iar basul este puternic si bine definit. Calitatea sunetului este la fel de buna la mai multe genuri muzicale. 

Castile acestea sunt foarte bune si la apelurile telefonice, pentru ca au o functie, numita „self voice”, care presupune sa iti auzi si vocea ta atunci cand esti cu cineva in apel, fiind utila pentru a nu vorbi prea tare. Doar ca, in ceea ce priveste calitatea apelurilor AirPods Pro le depaseste, pentru ca nu se descurca atat de bina sa reduca zgomotul de fundal. Dar, asta nu inseamna ca nu sunt bune, persoana de la celalalt fir te va auzi clar si bine, doar ca va auzi si ceva mai mult zgomot de fundal, dar este posibil ca Bose sa rezolve aceasta problema. 

Durata de viata a bateriei este de 6 ore, fiind cu o ora mai mult decat cea a AirPods Pro. Castile sunt rezistente la stropi si transpiratie, au IPX4.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o pereche de casti care sa aiba o functie buna de anulare a zgomotului exterior, dar si o calitate buna a sunetului, Bose QuietComfort sunt o alegere potrivita

Leave a Reply