| by Stiri Tehnologie | No comments

HBO Max VS Disney Plus

Daca iti place ca in timpul liber sa vizionezi cate un serial sau film, ai nevoie de un serviciu de streaming care are foarte multe filme sau seriale care sa iti ocupe timpul liber si cu ajutorul carora te poti relaxa. Serviciul de streaming HBO Max s-a lansat recent, iar Netflix-ul reprezinta un principal rival al acestuia. Disney Plus este destul de similar cu HBO Max, amandoua au filme sau seriale destinate copiilor, ambele sunt servicii noi. Dca vrei sa afli care este cel mai bun serviciu de streaming dintre cele doua, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Noul serviciu de streaming, HBO Max, include totul pe HBO, multe emisiuni, precum Friends, The Big Bang Theory, desene animate, Rick and Morty, South Park, multe filme Warner, The Hobbit, The Lord of The Rings, The Matrix, desene de la Ghibli Studio si multe exclusivitati. Abonamentul la HBO Max este destul de scump in comparatie cu Netflix, doar ca pretul este la fel ca la HBO Now, doar ca Max va oferi mai multe filme si seriale pentru 15 dolari pe luna.

Disney Plus a fost lansat in noiembrie si deja are o multime de abonati. Acesta este destinat copiilor in general, include filme de la Star Wars, Marvel ,Pixar, filme exclusive The World Conform si The Mandalorian. Chair daca nu are atat de multe filme sau seriale originale este potrivit pentru copii si abonamentul costa 7 dolari pe luna, deci este mai ieftin decat HBO Max. Poti sa beneficiezi de un an gratuit daca esti abonat la Verizon Unlimited, Fios Home Internet sau un client din SUA.

Disney Plus in perioada de pandemie a obtinut cateva filme mai devreme decat trebuia printre care Frozen 2 si Onward. HBO Max are mai multe filme si seriale si exista unele dedicate pentru copii, dar si pentru adulti.

HBO Max este posibil sa fie mai bune cand vine vorba de continut original, pentru ca deja transmite 6 filme originale, printre care seria Love Life. Se spune ca HBO Max vrea sa lanseze cel putin 30 de filme originale in primul sau an.

Disney Plus este cel mai potrivit pentru copii. Dar daca vrei un serviciu de streaming care sa aiba continut si pentru copii, dar si pentru adulti, HBO Max este mai potrivit. 

Disney Plus este foarte usor de utilizat si este similar cu Netflix. Nici HBO Max nu este greu de utilizat doar ca este construit astfel incat platforma sa fie mai atractiva din punct de vedere vizual.

Acestea fiind spuse, daca vrei un serviciu de streaming doar pentru copii, cel mai potrivit este Disney Plus, dar daca vrei un serviciu de streaming atat pentru copii, cat si pentru adulti, HBO Max ar fi mai bun, chiar daca este mai scump decat Disney Plus.

Leave a Reply