| by Stiri Tehnologie | No comments

Noutati la Dell XPS 17

Daca vrei sa iti cumperi un laptop, daca nevoie in aceasta perioada de un laptop, poti sa te orientezi catre Dell XPS 17, care acum are o imbunatatire legata de design. Doar ca daca iti place acest model, trebuie sa ai un buget destul de mare, pentru ca nu face parte dintr-o categorie de laptopuri ieftine. Daca vrei sa afli mai multe despre acest model imbunatatit de laptopuri, urmareste randurile de mai jos. 

Dell preia design foarte subtire de la XPS 13, il adauga la XPS 15 si la XPS 17, cel care are 17 inci. Dell se alatura companiilor de laptopuri din 2020 care au niste configuratii mai noi. Aceasta compania nu mentioneaza in mod cert ce fel de program are, stim doar ca are un RTX Studio de la Nvidia. Modelul XPS 15 9500 este disponibil acum pentru a se comanda, iar pretul acestuia incepe de la 1,299 de dolari. Cel de al doilea model imbunatatit, XPS 17, va fi disponibil pentru comandare abia in jurul lunii august sau septembrie si el va avea un pret incepand de la 1,499 de dolari. Modelul din urma, este primul XPS care are 17 inci, din ultimii 10 ani. 

Ambele modele au imbunatiri si pe partea legata de procesoare. Sunt dotate cu procesoare Intel H din a 10-a serie. XPS 15 are o grafica GTX 1650 Ti Max- Q, dar la modelul XPS 17 inca nu se stie sigur care va fi grafica si se oscileaza intre 1650 Ti Max- Q sau GeForce RTX 2060. XPS 15 are un ecran OLED 4K, avand afisaje non-standard 4K, UHD Plus, 3.840×2.160 pixeli si FHD Plus de 1.980×1.200 pixeli, dar nu exista panouri OLED care vin in standard 4K UHD. Compania inlocuieste OLED-ul cu un ecran tactil de 500 de nits, care acopera 100% din Adobe RGB si 94% din P3, care permite ca unele lucrari sa fie mai pogmentate, sa aiba culori mai bune. 

In plus, au un touchpad mai mare si doua porturi USB-C, Thunderbolt pe XPS 15, iar pe XPS 17 sunt 4 porturi USB-C. Dar din pacate, nu vor mai exista porturile USB-A si HDMI. 

Totusi, laptopurile mari de 17 inci au dezavantajele lor, fiind prea grele, ceea ce face ca transportarea lor sa fie mai dificila. Dar avand in vedere ca au devenit mai subtiri, ajuta la pierderea in greutate si nu mai sunt chiar asa de greu de transportat. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie in aceasta perioada de un laptop nou, poti sa te bazezi pe noul Dell XPS 17, dar acesta va fi disponibil pentru comanda abia in august sau septembrie sau pe modelul mai mic, XPS 15, doar ca au un pret destul de mare.

Leave a Reply