| by Web | No comments

Functii ale Iphone 6 si Iphone 6 Plus

Modelele de telefoane Iphone 6, respectiv Iphone 6 Plus, au mai multe functii noi decat modelele anterioare. Daca ai un telefon Iphone mai vechi decat 6 sau 6 Plus si iti da batai de cap sau pur si simplu vrei sa il inlocuiesti, poti sa iti indrepti atentia catre un Iphone 6 sau Iphone 6 Plus, in functie de preferintele, dorintele si necesatatile tale. 

Daca te decizi sa iti cumperi un nou Iphone, ar fi indicat sa pui la socoteala si eventualele cheltuieli care s-ar putea sa apara, precum schimbare geam la Iphone 6 sau Iphone 6 Plus, depinde de care te-ai decis sa iti cumperi, care te-ar costa destul de multi bani.

Daca nu sti insa ce model sa alegi dintre Iphone 6 si 6 Plus trebuie sa mentionez ca nu sunt atat de multe diferente, dar ce mai vizibila diferenta este marimea telefonului, Iphone 6 Plus este mai mare decat 6. 

Afisajul ambelor modele de telefoane se imbina bine cu marginea carcasei care creeaza un efect de continuitate a imaginii. O alta asemanare intre cele dpua modele este faptul ca ambele sunt compatibile cu reteaua 4G (LTE). Viteza 4G poate ajunge pana la 150 Mbps la modelele noi de telefoane si Apple se asigura ca cele doua modele mai au acces la inca 20 de benzi de LTE, in mod special pentru aceia care obisnuiesc sa calatoreasca, pentru a nu intampina probleme legate de viteza. 

Cu ajutorul retelei LTE se imbunatateste si calitatea apelurilor prin functia Voice Over LTE (VoLTE). Asadar, atat serviciul de date, cat si cel de voce, pot fi utilizate simultan prin intermediul acestei functii. In plus, Iphone 6 suporta si apeluri prin intermediul Wi-Fi-ului. 

Sistemul de operare IOS 8, utilizatorul poate vedea cu usurinta care sunt acele aplicatii care ii consuma cel mai mult din bateria sa. Tot la Iphone 6 se intalneste functia prin care se pot sterge pozele automat pentru cei care nu vor sa le pastreze mai mult timp. Cei care vor sa isi indice locatia lor, se poate seta acest lucru din aplicatia de mesageria a Iphone-ului tau. In momentul in care utilizatorul isi seteaza locatia ii va aparea o harta si in momentul in care nu stie unde sa mearga prin intermediul hartei ii va fi foarte usor sa ajunga la destinatie.Daca vrei sa ai acces imediat la ultimele doua persoane recente din contacte, tot ce trebuie sa faci este sa apesi de doua ori pe butonul Home. 

Acestea fiind spuse, daca vrei sa iti schimbi telefonul cu un Iphone 6 sau 6 Plus sunt cateva functii destul de folositoare dar trebuie sa pui la socoteala si cheltuiala care poate sa apara in cazul unei defectiuni sau a unei stricaciuni. 

Leave a Reply