| by Stiri Tehnologie | No comments

Powerbeats 4

Beats a lansat anul trecut Powerbeats 4 care au wireless si a fost o adevarata veste buna pentru fanii sai. Un dezavantaj este faptul ca are o carcasa de incarcare foarte mare, dar castile au un volum mai bogat, mai bun si o durata mai mare de viata a baterieii. In timpul activitatilor tale fizice, nu trebuie sa te ingrijorezi ca iti vor iesi din ureche, ele vor sta acolo fara sa iti creeze probleme.

Powerbeats sunt acum si cu fir, care e conectat la un telefon wireless. Poti sa iti achizitionezi castile cu 150 de dolari sau cu 100 de dolari mai putin decat pretul de inceput al Powerbeats Pro. Sunt casti solide, potrivite pentru facut sport. Doar ca nu sunt chiar atat de avansate, atat de performante si te poti intreba daca chiar merita sa cheltui asa de mult pentru ele.

Powerbeats 4 sunt putin mai mari de cat Powerbeats Pro si vin in culori precum rosu, negru si alb, dar s-ar putea sa fie disponibile si in mai multe culori in viitor. Sunt mai mari si pentru faptul ca nu se incarca wireless, ci printr-un cablu Lightning.

Un avantaj al Powerbeats 4 fata de Powerbeats Pro este durata mai mare de viata a bateriei, ea tine pana la 15 ore. O metoda de a tine castile cand nu le folosesti este sa ti le lasi in jurul gatului. O imbunatatire este la mugurii castilor care se potrivesc urechilor tale, sunt construite mult mai bine decat Powerbeats 3. Powerbeats Pro au un avantaj fata de 4, pentru ca au wireless, ceea ce iti ofera un plus de libertate.

Powerbeats 4 sunt rezistente la transpiratie si la stropi, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi daca te-a prins ploaia si castile s-au udat putin. Au drivere similare cu cele ale Powerbeats Pro care ofera un sunet clar, pur si dinamic. Si acestea au un cip H1 ca si cele Apple. De asemenea, au functia Siri, hands-free si daca ai un dispozitiv IOS este suficient sa spui doar “Hei, Siri” pentru a activa asistentul vocal. Au un buton de pornire/ oprire, un buton pentru activarea bluetooth-ului si butoane pentru volum.

La fel ca Powerbeats Pro sunt casti care au bas puternic, dinamic, sunet natural si clar. Profilul sonor este orientat catre muzica pop sau hip-hop din zilele de astazi. Au si o functie de reducere a zgomotului care este destul de buna, iar cei pe care ii apelezi pot sa te auda bine chiar daca te afli intr-un loc zgomotos. Castile costa 150 de dolari. Asadar, daca faci sport zilnic si chiar ai nevoie de o astfel de casti, poti sa ti le achizitionezi la pretul de 150 de dolari.

Leave a Reply