| by Stiri Tehnologie | No comments

Lansarea AirPods Pro va avea loc saptamana viitoare la magazinele locale ale Apple

Octombrie e pe terminate si, cu cateva zile ramase din penultima luna a acestei toamne, este posibil ca AirPods Pro sa apara pe piata intr-un viitor mai apropiat decat se asteptau unii clienti ai Apple. In cele din urma, s-a raportat faptul ca noul set de casti wireless proaspat proiectat va fi dezvaluite la sfarsitul acestei luni sau la inceputul lui noiembrie, produsul urmand sa apara pe piata de electronice la un pret extrem de piperat. Ca orice alt produs al celor de la Apple, la urma urmei. Potrivit lui Ben Geskin, care a dezvaluit cateva zvonuri interesante cu privire la designul viitorului iPhone 12, a facut o dezvaluire mai mult decat interesanta, deci sa vedem exact despre ce e vorba. 

Ben Geskin, o personalitate cunoscuta pe scara larga in randul tech geeks (si nu numai) pentru creerea conceptelor unice ale diferitelor smartphone-uri si ale altor dispozitive electronice, considera faptul ca lansarea noilor AirPods Pro va avea loc, cel mai probabil, saptamana viitoare.  Geskin nu a dezvaluit exact data la care se va lansa noua pereche de casti wireless, astfel creand confuzie suplimentara in ceea ce priveste noile modele. 

Din fericire, unii participanti la firul Twitter au afirmat ca Geskin se afla in prezent in Letonia si ca in perioada in care a postat tweet-ul, inca era duminica. Ceea ce inseamna ca nu se stie exact daca se refera la saptamana asta sau la saptamana viitoare. Insa, folosind aceste lucruri, felul in care afirmatiile lui s-ar putea traduce imediat in dezvaluirea acestei noi perechi de casti ca fiind, cel mai probabil, ultimele zile ale lunii octombrie si nu prima saptamana din luna noiembrie. Ceea ce inseamna ca ar trebui sa apara in aproximativ cateva zile, asta daca nu se dovedesc zvonurile cu pricina a fi false. Pentru ca nu ar fi prima oara cand se intampla astfel de lucru atunci cand vine vorba de zvonurile lansate in legatura cu lansarea unor produse Apple in afara datilor la care chiar sunt asteptate. 

Potrivit lui Geskin, lansarea AirPods Pro va avea loc fie marti, fie miercuri (lansarea s-ar putea sa nu aiba loc miercuri, deoarece Apple va lansa rezultatele financiare din trimestrul IV 2019), presa urmand sa aiba posibilitatea de a prezinta informatii in legatura cu respectivul produs la birourile locale ale celor de la Apple. Un lucru care ar putea alimenta teoria conform careia noile AirPods vor aparea inainte de prima saptamana a lunii noiembrie este aceea ca Apple isi va lansa serviciul de streaming video, Apple TV Plus, pe 1 noiembrie. Prin urmare, pentru compania americana ar avea mai mult sens sa lanseze setul de casti earbuds in perioada premergatoare pentru prezentarea noii platforme de streaming. 

Desigur, mai e si faptul ca cei de la Apple sunt cunoscuti pentru faptul ca organizeaza deobicei un eveniment la sfarsitul acestei luni. De cele mai multe ori, corporatia din Copertino isi prezinta noua generatie de MacBook Pro. Insa anul acesta lucrurile ar putea sta cu totul si cu totul altfel fata de alte dati. 

Leave a Reply