| by Stiri Tehnologie | No comments

Google Pixel 5- zvonuri

Google Pixel 5 este urmatorul telefon care se asteapta de la compania Google. Se mai asteapta ca pe langa modelul standard sa fie si un model Google Pixel 5 XL si ambele telefoane Pixel 5 sa fie lansate alaturi de Pixel 4a 5G. Se poate ca Pixel 5 sa fie lansat in jurul lunii septembrie sau octombrie, iar modelul Pixel 4a 5G poate avea o intarziere mai mare din cauza coronavirusului, pentru ca s-a intarziat productia. Daca vrei sa afli cateva zvonuri despre acest telefon, despre pret si data de lansare, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Google a anuntat oficial Pixel 5 si a spus ca se va lansa la sfarsitul acestui an si nu ses tie daca va intarzia cum est si in cazul Pixel 4a. Cat despre pret, Google Pixel 5 va avea fie pretul de la Pixel 4, fie un pret mai mare decat acesta, un pret de pornire poate fi de 799 de dolari. Un alt zvon spune ca pretul de pornire in SUA va fi de 699 de dolari.

Avand in vedere ca se apropie data de lansare a telefonului, apar tot mai multe zvonuri si pareri. Se spune ca Pixel 5 va avea design de la Pixel 4, cu un decupaj in partea din fata, un senzor de amprenta pe spate.Pixel 5 se spune ca va avea o camera mai buna si decat Pixel 4a, si designul mai premium. Pixel 5 se spune ca va avea doar 2 camere de spate, in timp ce Pixel 4a 5G va avea doar una. O poza pe Twitter cu Pixel 5 XL, arata ca acest telefon are un design foarte asemanator cu Pixel 5. 

Google Pixel 5 este posibil sa  nu fie atat de puternic si se asteapta sa fie dotat cu un chipset Snapdragon 765G, fiind de gama medie si care este posibil sa fie si la Pixel 4a 5G. Se mai spune ca va avea si o memorie RAM de 8 GB si un spatiu de stocare de 128 GB, un ecran de 6 inci si o rata de actualizare de 90 Hz. Se mai precizeaza de cateva functii noi ale camerei, precum estomparea miscarilor din poze, zoom, partajarea mai simpla a videoclipurilor. 

Alt zvon se refera la faptul ca Google Pixel 5 ar putea avea incarcare inversa fara fir, fiind specifica Android 11.

Totusi, utilizatorii ar dori ca Google Pixel 5 sa aiba o baterie mai mare. Google Pixel 4 XL are o baterie de 3,700 mAh, dar nu este suficient, asa ca se doreste o baterie de 4,000 mAh.

Prin urmare, acestea sunt cateva dintre zvonurile referitoare la noul telefon Google Pixel 5. Tine minte, sunt doar niste zvonuri, nu trebuie sa te bazezi prea mult pe ele.

Leave a Reply